Hoofdgerecht
Bereidingswijze van de Indiase kip Garam Masala:
1. Verhit de pan met olie en bak de kip
2. Voeg dan hierbij de gesneden ui, gember en knoflook toe.
3. Als de ui glazig wordt, voeg dan de rest van de kruiden toe plus de tomatenpuree en roer dit tot een geheel.
4. Voeg dan de suiker, yoghurt en kippenbouillon toe en bak dit nog 5 minuten op laag vuur mee.
5. Doe het dan 15/20 minuten in de oven op 180 graden. Haal het uit de oven en breng het op smaak met zout, peper en de koriander.
De Indiase kip Garam Masala is nu klaar, eet smakelijk!
Benieuwd naar waar jouw geselecteerde deel van de kip vandaan komt? Neem dan gerust een kijkje op de website van Kip in Nederland.
Neem ook eens een kijkje op onze ‘Hoe Kipt Nederland‘ pagina. Hier zie je hoe andere Nederlanders hun favoriete gerecht met kip bereiden.
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Bent u benieuwd naar hoe andere Nederlanders kippen? neem dan ook gerust een kijkje op onze Hoe Kipt Nederland pagina, bekijk die pagina hier: Hoe kipt Nederland
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login