< terug

Tatsuta

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Hapjes

  • 15 min
Ingrediënten:
  • 600 g kippendij
  • 3 el sojasaus
  • 2 el sake
  • 1 el Japanse wijnrijst
  • 2 el gembersap
  • 1 kop Katakuriko
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereiding van de Tatsuta:

Stap 1
Snijd als eerst de kippendijen in grove stukken.

Stap 2
Maak de marinade voor de kippendij door de sojasaus, sake, Japanse rijstwijn en gembersap te mengen. Laat de kippendijen hier een nacht in marineren.

Stap 3
Dep de kip droog met keukenpapier en bestrooi ze daarna met de katakuriko. Alleen nog frituren en de tatsuta is klaar.

Geniet van deze heerlijke snack!

Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl

Print dit recept

Tips!