Hapjes
Bereiding van de Tatsuta:
Stap 1
Snijd als eerst de kippendijen in grove stukken.
Stap 2
Maak de marinade voor de kippendij door de sojasaus, sake, Japanse rijstwijn en gembersap te mengen. Laat de kippendijen hier een nacht in marineren.
Stap 3
Dep de kip droog met keukenpapier en bestrooi ze daarna met de katakuriko. Alleen nog frituren en de tatsuta is klaar.
Geniet van deze heerlijke snack!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login