We lopen al even vooruit op de feestdagen met dit recept met cranberry, tijm en rozemarijn. Heerlijke smaken die perfect passen bij een kerstdiner.
Brenda van de foodblog Brenda Kookt ontwikkelde dit smakelijke bijgerecht, wat goed te combineren is met gebakken aardappeltjes en groente naar keuze.
Door dijfilet te gebruiken blijft de kip nog malser dan met borstfilet. En de bereiding in de oven maakt het een simpel en snel gerecht, boordevol smaak!
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal: 4 personen
Type of dish: bijgerecht
Category of dish: feestelijk, winter
Ingrediënten:
Kippendijfilets
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels honing
2 eetlepels water
3 tenen knoflook, geperst
3 takjes tijm
3 takjes rozemarijn
100 gram cranberries
zout en peper
Bereiding:
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login