< terug

Indiase Cozoy van kipdij

ingredienten

    personen - +
  • ico

    Hoofdgerecht

  • 30 min
ingrediënten:
  • 350 gr kippendij
  • 16 gamba's
  • ½ winterpeen
  • ½ courgette
  • 10 el madras curry
  • zout/peper
  • geraspte gember
  • 1 pak soy
  • 1 pak glasnoodles
  • 400 ml kokosmelk
  • handje koriander
Voeg toe aan mijn boodschappenlijstje

Bereiding van de Indiase Cozoy van kipdij:

Snijd de kippendij in stukjes en snij de gepelde gamba’s in de lengte door de helft. Snij nu de winterpeen julienne, courgette julienne en paksoi julienne.

Verhit de pan met olie en doe hier de kip in, ondertussen zet je een pannetje op met heet water voor de glasnoedels. Als die kookt doe je de noedels erbij in. Voeg bij de kip curry, snufje zout en peper en gember toe. Meng dit goed en blus het geheel daarna af met kokosmelk.

Laat dan de julienne van winterpeen en courgette c.a 5 minuten smoren. Voeg dan de gamba’s en paksoi toe en laat dit mee smoren.

Als het klaar is, serveer je alles met de glasnoedels en maak je het af met een beetje koriander!

Nu kunt u genieten van de Indiase Cozoy van kipdij, eetsmakelijk!

#quickmeals #easydinner #easymeals #makkelijkerecepten #kiprecepten #dinnerrecipes #chickenrecipes #IndiaseCozoyvankipdij #IndiaseCozoy #kipdijrecepten

Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl

Bent u benieuwd naar hoe andere mensen in Nederland kippen? neem dan ook gerust een kijkje op onze Hoe Kipt Nederland pagina, bekijk die pagina hier: Hoe kipt Nederland

Print dit recept

Tips!