Bijgerecht
Hoofdgerecht
Lunchgerecht
Bereiding van de Satebroodjes:
Stap 1
Kook als eerst de kipfilet in een pan met water totdat de kip gaar is. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Als de kip gaar is, laat je het even afkoelen. Pluk daarna de kip uit elkaar.
Stap 2
Zet dan een steelpannetje op laag vuur en voeg daar de pindasaus aan toe. Vergeet niet om wat water toe te voegen en af en toe te roeren. Maak dan de pindasaus naar je eigen smaak.
Stap 3
Als de pindasaus dan goed is, voeg je de geplukte kip toe en roer je deze goed door de saus heen.
Stap 4
Schep 2 lepels van het mengsel aan de linker- of rechterkant van het plakje bladerdeeg en vergeet niet de randjes vrij te laten. Vouw het bladerdeeg dubbel en maak met een mes een paar inkepingen. Doe dit met alle satebroodjes.
Stap 5
Kluts een ei en bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met ei. Doe daarna de satebroodjes voor ongeveer 20 minuten in de oven.
Tijd om te genieten van de Satebroodjes!
Volg of abonneer je op onze kanalen voor meer inspirerende recepten:
YouTube: www.youtube.com/c/Kiprecepten
Instagram: www.instagram.com/kiprecepten
Facebook: www.facebook.com/kiprecepten.nl
TikTok: www.tiktok.com/@kiprecepten
Pinterest: nl.pinterest.com/allekiprecepten
Website: www.kiprecepten.nl
Om het beste uit deze website te halen, is het goed om een eigen account te creëren. Zonder account blijven je boodschappenlijstje en favoriete recepten niet opgeslagen.
Met een account heb je de volgende voordelen:
Heb je al een account? Login